fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Taalplezier met boodschappenlijst

Het staat te pronken op mijn boodschappenlijstje: pampers (binnenkort in overvloed nodig, dus nú al een 'to buy'), en daaronder chocomel en senseo. Vreemd, want ik drink eigenlijk Nesquick en koop koffiepads van Douwe Egberts.

Merk-shoppen

Ach, we maken ons er allemaal wel eens schuldig aan. We nemen een 'bic', wanneer we eigenlijk een 'balpen' vastpakken. En bestellen een 'spa', wanneer we eender welk 'water' goed vinden. Kortom, we gebruiken de merknaam als productnaam.

Geen merken, maar woorden

Maar hoewel ik 'pen' en 'plat water' wél als alternatief gebruik, zou ik nooit 'wegwerpluiers' op mijn boodschappenbriefje schrijven. Net zoals ik nooit speelde met een 'plastic speelgoedschijf', en nog nooit mijn 'vacuüm bewaarfles' vol koffie goot. U zegt toch ook 'frisbee' en 'thermos'?

Groen van jaloersheid naar de winkel

Zulke zaken doen een copywriter dus mijmeren boven haar boodschappenlijstje. En maken haar plots stikjaloers op de bedenker van het woord 'pamper', dat 'luier' de wereld uitkegelde.


Tevreden klanten aan het woord

Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Dit tekstbureau is een echte verademing
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
A pleasure to work with, from beginning to end
Kill our darlings, please
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Frisse en vernieuwende schrijfstijl
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Authentic while still meeting SEO needs
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Trefzeker, duidelijk en snel.
Met de blik van een buitenstaander
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
English, in other words
Goed voor planning en humeur

Wat klanten zeggen

Prima werk. Jullie hebben met tal van zaken rekening gehouden. Bedankt voor de snelle service en het meedenken!

Kristine Zels
Van Roy Projects