fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Spreken is zilver

Oefen ik me al mijn hele leven op het schrijven, blijk ik het spreken intussen behoorlijk verwaarloosd te hebben. Hoe ik daarachter kwam? Via mens(je) én machine, dus er was geen ontkomen aan de conclusie.

Lerares van zes

Het mensje is mijn dochter van zes, die dit schooljaar heeft leren lezen en er al héél bedreven in is. Zelfs zo bedreven dat ze me streng verbetert tijdens het voorlezen 's avonds. Ze vult stipt alle n'en aan die ik weglaat aan het einde van een woord. Ze bevrijdt de t's die ik inslik tussen twee woorden. En als ze zelf leest, hoor je rollende r'en voorbij denderen.

Dictafoondictie

De machine is mijn dictafoon. Die gebruik ik om interviews op te nemen. Ik hoor dus ook mezelf de vragen stellen. Wat een schok! "Ik ga dictielessen nemen en wel onmiddellijk", dacht ik. "Maar nee, dat is helemaal niet nodig", bedacht ik me meteen daarna. "Ik heb toch mijn gratis leeslessen 's avonds!"


Tevreden klanten aan het woord

Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Snelheid én kwaliteit als troeven
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
De teksten zijn er boenk op
Elke tekst is een schot in de roos
Snel, deskundig en accuraat
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Echt anders dan wij altijd deden
Teksten van de bovenste plank
Valse noot? Toch mooi lied!
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Professioneel, prettig, dynamisch
Efficiënt, makkelijk én snel
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.

Wat klanten zeggen

Hartelijk dank voor het redigeren van de inleiding!
Wij vonden het erg aangenaam om met jullie samen te werken!

Kristien Verbraeken
Vlaamse Overheid