fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Signeerkanonnen en naaimachines

Novembermaand: boekenbeursmaand! Half Vlaanderen trekt weer naar een stadje aan de Schelde om er boeken te kopen. Tenminste, dat dacht ik. Gelukkig vertelt Het Nieuwsblad me waarover deze editie echt gaat.

Voor ieder wat wils?

Er zijn enkele tafeltjes met boeken. Oef. Maar u moet zoeken. Tussen de kookpotten, naaimachines en 'signeerkanonnen'. Want de Boekenbeurs wordt meer en meer een totaalspektakel. Eentje waarin Astrid Bryan de hoofdrol speelt. Bij nader inzien: totaalspektakel is niet het juiste woord.

Zet mij eens aan tot actie

Laten we de rollen eens omkeren op deze blog. Ik hou mijn mond, en u vertelt. Waarom gaat ú naar de boekenbeurs? Om literaire zwaargewichten in huis te halen ... of om celebrities te spotten? Niet dat ik er enig waardeoordeel aan kleef, hoor. Ik wil alleen weten waaraan ik begin, als ik me een kaartje aanschaf.

Dus - ik ben benieuwd - waarom trekt u deze maand naar Antwerp expo?


Tevreden klanten aan het woord

Je krijgt altijd sterke teksten
Teksten om blind op te vertrouwen
Professioneel, prettig, dynamisch
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Authentic while still meeting SEO needs
Geen blindelingse eindredactie
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Elke tekst is een schot in de roos
Trainees verguld met de hands-on workshop
Eindredacteur met scherpe ogen
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Our main selling points stood out perfectly
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Schrijf.be is een meedenker
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Hun werkwijze is absoluut top
Exact wat ik zocht
Teksten onder stroom

Wat klanten zeggen

Hartelijk bedankt voor de tekst. Ik ben er zeer tevreden mee en heb er niks op aan te merken. Nogmaals bedankt voor het goede werk: dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Rody Oversloot
RCO Productions