fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Reisverleiders

Schrijf.be is gebeten door de reismicrobe. We dromen van verre vakanties en zwijmelen over exotische foto's. Reisoperatoren proberen ons te verleiden: met hun namen en baselines overtuigen ze ons om met hen op pad te gaan. Daar slaagt de ene al beter in dan de andere.

Van reisagent Bornemtravel krijg ik een snelle en heel persoonlijke service. En geen sappige baseline om me over de streep te trekken. Voor een reisagent misschien geen must, wel voor een reisorganisatie.  HOBOreizen houdt het sec: begeleide wereldreizen. Ja. Oké. Maar in katzwijm val ik er niet van. 

Voor de oudere jongere

Joker is de cameleon van de reisorganisatoren. Het verandert van onderschrift volgens het aanbod: Joker Go26, Joker Avontuur, Joker Sneeuw. En dan heb je de baseline waarvan onze zaakvoerder onwel wordt: Kaap 46. Eerlijk? Ik kan Wim geen ongelijk geven: wat zegt zo'n baseline? Dat je de kaap van de jeugd voor eens en altijd gerond hebt? Dat je voortaan als senior op reis en door het leven gaat? Misschien reageer ik overgevoelig, nu ik zelf die leeftijd nader. Voorlopig toch liever met anderen op stap.

Op weg, of anders ...

Met Djoser bijvoorbeeld. Die ons de hort op trekt met een allerschattigst woordgrapje: Weg met Djoser! Maakt niet uit waarnaartoe, als het maar ver is, denk je dan. Mmm. Misschien een iets te hoog joligheidsgehalte. Dus liever iets anders.

En dan heb ik de keuze. Ik kan Andersreizen. Nu wil ik wel van de natuur genieten, maar dit klinkt wel heel Groen! Stap een andere wereld binnen, zeggen ze me nog. Terwijl ik mijn vakantie nu net graag buiten doorbreng.

Afzetten is een kunst

AndersdanAnders heeft een hele knappe brochure. Zij vinden dan ook: reizen is een kunst. Nu houd ik wel van kunst. Dus open ik nieuwsgierig hun catalogus. En sluit hem meteen. Voor de prijzen die deze mensen vragen, koop je een echt kunstwerk - van een gerenommeerde artiest.

Wat hebben we nog? Te voet - wandelreizen? Ik wandel te voet. En ik zeg het geen twee keer. Vreemde kontinenten - exploratiereizen? Ook een beetje dubbelop, maar duidelijk. Je gaat vreemd en het wordt een avontuur. Maar dat vindt mijn lief misschien niet leuk.

Het ziet ernaar uit dat ik ook dit jaar niet weg geraak. Tenzij om de tuin van mijn vrienden-grondbezitters te bezetten. En dan rijd ik naar huis. En lees op de auto voor me: de Reisspecialist - Service gaat niet met vakantie. Kijk dat is een heel verhaal in één naam en één slogan gebald. Ik weet niet of ze doen wat ze beloven. Maar ik ben nu wél van plan om hen te bellen.


Tevreden klanten aan het woord

Fantastisch werk, en snél
Schrijf.be is een meedenker
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Precies wat we in gedachten hadden
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Smaakt naar meer – veel meer
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Timing altijd stipt gerespecteerd
Hun werkwijze is absoluut top
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Inlevingsvermogen verdient respect
De tekst past bij mij
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
Zó anders dan wat je elders leest!

Wat klanten zeggen

De copywriters herschrijven onze teksten steeds met een frisse en kritische blik. Het resultaat? Vlotte brochures en mailings die onze klanten nieuwsgierig maken. Zodat zij snel contact met ons opnemen.

Jeroen Breynaert