fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Need for speed?

"Need for speed?" Een dagelijkse vraag van Wim, die tegenover me zit. Als ik weer eens als een vliegende gek
mijn toetsenbord zo hard aanval, dat zelfs de plastic toetsjes zachtjes kreunen.

Snel, sneller, snelst

Als veertienjarige leerde ik blind typen, op een loodzware Olympia. Hij teisterde mijn vingers en nagels, maar mijn pinkjes nog het meest. Vooral een volledig lesuur 'aqa', 'pmp', 'wqa' en 'ùmp' ... Vingerbrekende combinaties, waarbij ik al eens een slippertje maakte. En gekneld kwam te zitten onder de toetsen, in de duistere mechanische onderwereld. Gillen! En vriendinnen die een reddingsactie op het getouw zetten om de gekneusde vinger te bevrijden uit het metalen monster.

Texter

Lang leve het computerklavier, dus! Dat ruilt overbelaste pinkspiertjes en pijnlijke wurggrepen in voor onversneden snelheid. Vandaag geholpen door Wim die de snelheid nóg verder opdrijft. Want hij stuurde me net deze link door: https://www.fan.tv/digitaal/toontext.asp?id=24803. Daar vind je een recensie van 'Texter'.

Deze Zoef de Haas is dolgelukkig. Want Texter is gratis software die bliksemsnel zelf gekozen afkortingen vervangt door woorden, zinnen, ja, zelfs hele alinea's! En dat in om het even welk programma. Zonder onnodige toeters of bellen. Een absolute aanrader!

I feel the need. The need for speed.


Tevreden klanten aan het woord

Mijn technische wereld helder uitgelegd
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Schrijf.be? De professionele pen die ik zocht.
Eerdere samenwerking opende deuren
In één woord? Kwaliteit!
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Ik had meteen door dat ze écht met hun vak bezig zijn
Our main selling points stood out perfectly
Ze willen het beste voor je
We klimmen een onlinetrap hoger
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Al onze troeven op één blad
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Jullie advies kwam heel goed van pas!
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Ik de cijfers, zij de letters

Wat klanten zeggen

Ik werd nog nooit teleurgesteld. Wij hebben onze copypartner gevonden!

Kirsten Draulans