fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Namen noemen

Namen bedenken, niets vinden wij leuker. Een lekker bekkende naam voor een service die een binnenhuisarchitect levert. Een aantrekkelijk, Nederlandstalig alternatief voor de personal shopper? Of een nieuwe identiteit voor een recruteringsbedrijf? We zoeken tot we een merknaam en baseline vinden die u past als een handschoen, die alles zegt in één woord en ... die blijft hangen.

ID-storm aan tafel

Meestal doen we het op ons eentje. Maar liever met onze collega's. Dan steken we even de koppen bij elkaar, en laten het stevig stormen rond de tafel. De wildste ideeën, de meligste vondsten, de intelligentste concepten op een hoop gooien, door elkaar schudden en AHA! ... een nieuwe naam is geboren. Met of zonder baseline erbij. Heerlijk.

Kinderlijke vreugd

En leuker wordt het als je die naam of slogan in het straatbeeld tegenkomt. Zo schreef ik de titel voor een doe-expo rond grondwater in Hidrodoe: H2Onderaards. Deze zomer bezocht ik ze met mijn zoon. En daar hing dan mijn hersenspinsel: als een kind zo blij huppelde ik er rond. De bewondering in de ogen van het negenjarige kind naast me ... een absolute bonus.

Gezonde jaloezie

Zoals passionele taalminnaars betaamt, staan we ook in volle bewondering voor vondsten die niet uit onze kokers komen. Zo mag ik straks weer met mijn zoon naar Technopolis. Daar hebben ze een nieuwe tentoonstelling: vol experimenten en opdrachten waarbij kinderen hun eigen ideeën in de realiteit omzetten: Z-in-1! Gezond jaloers ben ik op die naam. Maar een pluimpje voor de man of vrouw die hem bedacht.

Treffende identiteit

Dus bij deze een oproep aan u, beste klant. Doe de ogen van mijn kind weer schitteren. Geef mij en mijn collega's de kans om u het beste van onszelf te geven. Bent u toe aan een nieuwe slogan? Bent u een starter op zoek naar een professionele naam? Houdt u een nieuw product boven de doopvont? Bel ons op, liefst vandaag nog. Wij staan te trappelen om u een nieuw identiteitsjasje aan te meten. Dat u als gegoten zit.


Tevreden klanten aan het woord

Topteksten, hoedje af
Volbloed taalkunstenaars
Authentiek voer voor moderne lezers
Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be
Onze uitnodiging was een groot succes
Gelezen en prachtig bevonden
Meteen dol op de schrijfstijl
Sprookjesachtige samenwerking
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Tot zeven keer meer respons
Schrijf.be is een meedenker
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Goed voor planning en humeur
Gelukkig met deze contentpartner
A pleasure to work with, from beginning to end
Meer dan schrijven
Efficiënt, makkelijk én snel
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten

Wat klanten zeggen

Ziet er prima uit. Goed werk, dank je wel!

Dorothee Gödeke
Consensio