fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Met de billen bloot

Alle Schrijf.be-teksten moeten vóór ze uw kant uitkomen eerst met de billen bloot voor onze kwaliteitsbewaker. Niet letterlijk hé, we zijn keurige copywriters. Maar toch ... vandaag voelde het aan alsof ik écht in mijn adamskostuum voor Wim stond.

Meeuwen

Hoe dat kwam? Ik werkte aan copy voor het jaarverslag van afvalverwerker Hooge Maey. Na een tijdje komen die teksten helemaal tot leven voor mij. Dan zie ik vrachtwagens af en aan rijden, schreeuwende meeuwen opvliegen, stevige mannen met baarden en vrouwen met helmen, en blinkende biogasinstallaties.

Sh..

Toen ging het mis. Schreef ik afvoeraanval waar ik afvalaanvoer bedoelde. Mijn alziende voornaamgenoot schaterde het uit. Hij zag het in geuren en kleuren: gemene wc-potten die me vastgrepen en de riool in wilden sleuren. Ten afvoeraanval! War of the Closets in de Onwelriekende Dreef. Helpende handen die me van de pot trachtten te rukken. De schrijf.be'ren tot hun enkels in de beer. En onze KWAL voegde er fijntjes aan toe: "Blogje?"

De pot op

Ik voelde meteen dat er stront aan de knikker zat. Als ik mezelf niet voor mijn collega's te kakken wilde zetten, was snel handelen de grote boodschap. Stel je voor dat afvoeraanval in de zo gevreesde UBN terechtkomt ...

Niks Freud. De afvoeraanval leek mij de beste verdediging. Daarom, en alleen daarom, produceerde ik dit onfrisse blogje. Plees, houdt u zich een beetje in?


Tevreden klanten aan het woord

De perfecte omschrijving
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Wegbereiders van de betere zin
Eerdere samenwerking opende deuren
Eén blik op jullie website en ik was overtuigd
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Uitpakken met knappe foldertekst
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Schrijf.be? Dat is super service!
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Uitmuntende tekst in recordtempo
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Contentcreatie van a tot z
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Hoge verwachtingen volledig ingelost
Schrijf.be is nummer één
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Schrijf.be is een meedenker
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie

Wat klanten zeggen

Ik heb geen opmerkingen en dank u voor het geleverde werk. Het is duidelijk en er steekt een verhaal in de tekst. De structuur zorgt voor een zakelijk en dus professioneel geheel.

Filip Rutgeerts
Stradivarius