fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Lees eens muziek

U las het al op mijn profielpagina: ik ben een alleslezer. 'Matigen' staat niet in mijn woordenboek. Want ook als het op muziek aankomt, ken ik geen grenzen. Ik luister naar alles: van stevige rock, over zeemzoete ballades, tot experimentele buitenbeentjes.

Noten en woorden, hand in hand

Ook Absynthe Minded, met hun ritmische mengeling van rock en jazz, weet me te bekoren. Een anderhalf jaar radiostilte deed me de groep bijna vergeten. Gelukkig dook ze net op tijd weer op. En hoe?! Met een muzikale ode aan Hugo Claus. Zijn gedicht Envoi werd in een gedurfd pop-jasje gestoken ... en dat levert een wondermooie symbiose van muziek en literatuur op. 

Zo bedient Absynthe Minded me op mijn wenken. Ik hoef niet meer te kiezen tussen een hemels stukje literatuur of een vleugje muziek. Ik kan het allebei hebben - tegelijkertijd. Helemaal op maat dus van de alleslezer/allesluisteraar.


Tevreden klanten aan het woord

Weinig geblaat en veel wol
Expert in vervlaamsen
Menselijk, constructief en no-nonsense
De communicatie blééf gewoon lopen
Ik wist meteen: dít is het!
Schrijf.be? Dat is super service!
Zó anders dan wat je elders leest!
Schrijf.be is een meedenker
Superlatieven schieten tekort
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Wat een verbetering!
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Vlotte maar doordachte werkwijze
Smaakt naar meer – veel meer
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Tot zeven keer meer respons
Ik ga met een gerust hart slapen
Op héél korte tijd en toch geen haastwerk
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt

Wat klanten zeggen

We zijn zeer tevreden over de inhoud, het concept en de uitstraling van het magazine. Hartelijk dank voor het mooie werk.

Nanou Provost
D&D Reizen