fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Koken op zijn Hollands

Ik ben verlekkerd op Jeroen Meus - tenminste ... op zijn recepten. Al moet ik toegeven dat ik de goedlachse kok ook graag bezig zie. Ik was al fan van zijn programma Plat Préféré, maar ben pas echt verkocht sinds Dagelijkse Kost.

En dus staat het kookboek van dat programma te pronken in mijn keuken. Meer nog: het wordt ook ijverig gebruikt.

Vlaamse kok in Nederland

Hoe meer mensen zich wagen aan de Dagelijkse Kost-recepten, hoe liever. Ik kom graag bij hen smullen. Zélfs als ik daarvoor de grens over moet. Want sinds kort is het kookboek met eenvoudige, dagelijkse gerechten ook bij onze noorderburen te koop.

Maar of ik daar lekkere dagelijkse kost voorgeschoteld zal krijgen?

Het draait in de soep

Culinair journalist Onno Kleyn weet zeker van niet! Het kookboek werd onvertaald op de Nederlandse markt gebracht. En dus fronsen de Nederlanders de wenkbrauwen bij keukentermen en ingrediënten, zoals een busseltje (Nederlanders verkiezen een handje), scampi's (gamba's in Nederland) en platte kaas (kwark voor onze noorderburen).

Oranje saus voor Vlaams gerecht

Gelukkig weet Schrijf.be al langer dat Nederlanders en Vlamingen een ander taaltje spreken. Wij overgieten de Vlaamse gerechten van Jeroen dan ook graag met een oranje sausje.

Het blijft even lekker - beloofd!


Tevreden klanten aan het woord

Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Onvoorstelbaar knap werk
Om een voorbeeld aan te nemen!
Engels, met andere woorden
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
De betrouwbare partner die we zochten
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Vlamingen die Nederlanders begrijpen
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Het hart van onze website
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Geen blindelingse eindredactie
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Teksten onder stroom
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Opvangnet geeft gemoedsrust
Professionalisme is indrukwekkend

Wat klanten zeggen

Wim, ik vind het een prima tekst en denk zelf dat ik hem van plezier twee keer gelezen heb!

Frederik Wittock
J&J