fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Kent u Tilak?

Ik lees Tilak, een glossy met een mening. Op de cover: Feesten met de goden, Insecten als delicatesse, Sterke vrouwen, ... Mijn aandacht hebben ze. Mijn geld ook, want de 5,95 euro gaat naar Broederlijk Delen.

Nu ben ik vrijzinnig. Overtuigd, zoals dat heet. Geef ik geld, dan liever aan een organisatie zonder christelijke inspiratie. Maar dit magazine overstijgt moeiteloos al mijn zuilen.

Het is de allereerste keer dat Broederlijk Delen - of een andere Vlaamse ngo - zoiets doet. De publicatie is tegelijk het startschot voor hun nieuwe vastencampagne. De stunt is een idee van communicatiebureau Markee. Die mensen werken gratis voor Broederlijk Delen. Ook de bijdragen van onder andere Kristien Hemmerechts en Yves Desmet zijn gratis, lees ik in de krant.

Chapeau! Dat vind ik straf. Zelf leef ik van het aantal regels en lettertekens, met of zonder spatie. Ik declareer rigoureus werkuren en factureer opdrachten à la lettre. Gratis staat weinig of niet in mijn woordenboek. Logisch dat mijn geregelde bestaan even blijft haperen aan deze ontembare solidariteit.


Tevreden klanten aan het woord

Ik wist meteen waar ik moest zijn
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Echte woordkunstenaars
Meer dan schrijven
De webtekst lokt zoekrobotten
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Technische inhoud helder verwoord
Partner bij uitstek
Efficiënte doe-mailing met schwung
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Schrijf.be is nummer één
Valse noot? Toch mooi lied!
Meteen op dezelfde golflengte
Menselijk, constructief en no-nonsense
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
De communicatie blééf gewoon lopen

Wat klanten zeggen

Een dikke merci voor alle personeelsbladen (en zoveel meer) die je in het verleden voor ons maakte. Je bent er met veel enthousiasme in gesprongen en hebt er steeds iets mooi van gemaakt: steeds binnen de timing, met een prima opvolging.

Marysia Kluppels
DELA