fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik vind je tekst niet goed

Negatieve kritiek op mijn tekst? Ik krijg er gelukkig niet te veel. Maar - eerlijk is eerlijk - af en toe wél. Zo kreeg ik vorige week de botte reactie: "Sluit die opdracht maar af. Dit wordt toch niets!" Leuk is anders.

Toeval wil dat ik een paar dagen later nog een ontevreden klant op mijn bord kreeg. Twee op één week? Dat vond ik al wat moeilijker te verteren. Dat hele 'klant-is-koning-gedoe' lag serieus op mijn maag.

Wat was er aan de hand? Te weinig zon, nood aan vakantie, of eiste de griep nog zijn tol? Was het puur toeval, of was ik echt niet goed bezig? De onzekerheid sloeg toe. Alarmfase 1 werd ingezet: iets minder hooi op de vork, en vanmiddag naar de sauna. Héérlijk!

Terug thuis: twaalf dringende mails, waaronder een van onze kwaliteitsbewaker. Met de onheilspellende titel: Ik vind je tekst niet goed. Bam, dat komt aan. Terwijl de twijfel razendsnel bezit neemt van mijn hele bestaan, open ik de mail. En lees ... onze meest recente e-nieuwsbrief.

Nooit geweten dat ik zo diep kon zuchten!


Tevreden klanten aan het woord

Meteen op dezelfde golflengte
Er kon niets beter aan de samenwerking
Ik wist meteen: dít is het!
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Sprookjesachtige samenwerking
Echte woordkunstenaars
Een baken van kwaliteit
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Precies wat we in gedachten hadden
Drie paar handen leveren vakwerk
Vlotte maar doordachte werkwijze
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Schrijf.be bulkt van het schrijftalent
Ze willen het beste voor je
Om van te smullen
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
Geen blindelingse eindredactie
Er waait een nieuwe wind door onze magazines

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de speech. Heb veel aandacht en positieve reacties gekregen.

Lechat