fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik ben vandaag zo vrolijk

Jawel, vreselijk vrolijk. En zelfs werkgerelateerd vrolijk! Weet u waarom? Nee, ik heb geen miljoenencontract binnengehaald voor Schrijf.be. Nee, ik heb geen tekst geschreven die schreeuwt om de Nobelprijs voor literatuur. Ik hing gewoon aan de lijn met ... een vrolijke klant.

Vriendelijkheid blijheid

Ik belde hem om onze offerte even te overlopen. Had hij ze goed ontvangen? Waren er nog vragen? De man aan de andere kant van de lijn antwoordde vrolijk, vriendelijk en opgeruimd. En voegde eraan toe dat hij de offerte heel duidelijk vond, spic and span zelfs. Had hij gezien hoe ik zat te glunderen, hij had er vast nog een offerte bovenop gevraagd - gewoon, voor de lol. Zelfs nu ik eraan terugdenk, krijg ik alweer een glimlach op mijn gezicht.

Dat klinkt allemaal misschien pietluttig, maar u hebt er geen idee van hoe gelukkig wij worden van zo'n uitbundige vriendelijkheid aan de lijn. Langs deze weg dus een bedankje voor alle blij bellende klanten. U maakt van ons goedgemutste copywriters!


Tevreden klanten aan het woord

De perfecte omschrijving
Fantastisch werk, en snél
De tekst past bij mij
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Zó anders dan wat je elders leest!
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Wat er nog beter kon? Niets.
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Samenhangend geheel van alle elementen
Je weet op voorhand dat het goed komt
Snel én goed
Meteen op dezelfde golflengte
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Een baken van kwaliteit
Onze productvoordelen spatten van het scherm
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Teksten die kleur geven aan onze visie
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten

Wat klanten zeggen

Ik heb de teksten grondig nagelezen. Echt fantastisch! Dankjewel hiervoor!

Lili Karapetian