fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ik ben een kwal

ik ben een kwalIk ben een kwal.
Voor u mij verdenkt van een diepgaande karakteriële zelfkennis, even bijsturen.
Ik ben een kwal ... met hoofdletter: Kwal. Schrijf.be-'slang' voor 'Kwaliteitsbewaker'. De man met de netelige taak om de werkteksten van de Schrijfbe'ren te beoordelen op structuur, vorm en inhoud. En uiteindelijk dus op hun overtuigingskracht: 'Doen ze doen?' Zetten ze aan tot de actie die de opdrachtgever voor ogen had bij de briefing?

Amuseer ik me als Kwal? Natuurlijk, want ik bouw samen met de Schrijfbeer aan een tekst die doet wat hij moét doen. Maar soms gaat het mis en moet de tekst terug naar afzender: als hij zondigt tegen een van de Schrijfdokter-aanbevelingen. Dan moét ik de Schrijfbe'er wel doen herbeginnen. En voel ik me een beetje een ... kwal - met kleine 'k'.

Gelukkig komt dat zelden voor. En mail ik de werktekst rechtstreeks naar 'Eind' - onze eindredacteur. Die speurt met zijn haviksogen naar fouten tegen spelling en grammatica, en naar 'ambtenarees'. Ten slotte gaat de Schrijfbeer er nog eens overheen en dan stevent de tekst eindelijk richting opdrachtgever.

Dus, ja, ik ben een kwal - maar ik draag die titel met trots.


Tevreden klanten aan het woord

Onze 'over ons' gaat niét over ons!
De teksten zijn er boenk op
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Net wat een start-up nodig heeft
Engels, met andere woorden
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
De communicatie blééf gewoon lopen
Vlotte maar doordachte werkwijze
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Huis van vertrouwen – zonder voorbehoud
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Empathie, ambacht en succes
Met de blik van een buitenstaander
Eerdere samenwerking opende deuren
Schrijf.be is een meedenker
Our main selling points stood out perfectly
Heel herkenbaar voor onze klanten
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Allroundtekstatleten

Wat klanten zeggen

Wow, that's it! De juiste toon. Echt erg knap! Dat een paar kleine woordjes toevoegen of verwijderen zo'n effect kan hebben!
Het troevenblad was fantastisch! Unaniem: hartstikke goed, wat een vlotte pen!

Stefan Lucius
Chronomed