fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Gered door de bel

Wat ik echt niet kan missen als copywriter? Mijn laptop, een pen, papier misschien? Neen: mijn kookwekker.

Zonder kookwekker

Ik was eens een paar dagen zonder. Toen ging ik tussen twee woorden snel de boontjes opzetten. En tussen de soep en de pattaten nog even een mail versturen. De gevolgen waren fataal: een fornuis dat zelfs poetsengelen Maria en Sien nog nooit hebben gezien, uitgekookte aardappelen, verbrande worstjes in een oververhitte pan, slechtgezinde kinderen en ontevreden klanten. Kortom: ik was ploetermoeder én ploetercopywriter.

Mét kookwekker

Vrouwen doen alles tegelijk? Ik niet. Als ik schrijf, dan schrijf ik. En als ik kook, dan kook ik. En vergeet ik al de rest. "Focus op één ding", dicteerde ik onlangs nog de wet in een artikel voor Vision over evenwichtig leven en werken. "Zo bespaar je veel energie."

Gelijk heb ik! Maar soms kan het niet anders. En dan is een kookwekker de ultieme oplossing!


Tevreden klanten aan het woord

English, in other words
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
De tekst past bij mij
Mijn perfecte match
Schrijf.be? Dat is super service!
Precies wat we in gedachten hadden
Superlatieven schieten tekort
Schrijf.be denkt met u mee
Samenhangend geheel van alle elementen
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
Vlotte maar doordachte werkwijze
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
Zó anders dan wat je elders leest!
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Fantastisch werk, en snél
Nooit een letterlijke vertaling!
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie

Wat klanten zeggen

Perfect! Ik word helemaal blij van zo’n mooie tekst!

Ariane Geypens