fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Eindelijk, een leesbril!

Het is zover: vandaag krijg ik mijn nieuwe bril. Een leesbril! De opticien kijkt me meewarig aan, en schudt zijn hoofd . "Trek het je niet aan", zucht hij meelevend. "Je bent niet de enige ..." De oogarts deed ook al zo vreemd, toen hij een week geleden de oorzaak van mijn hardnekkige hoofdpijn ontdekte: "Het is de leeftijd."

Ten eerste: er is niets mis met mijn leeftijd

Ik ben 46 jaar, een heerlijk tijdsscharnier om in te leven.

Ten tweede: er is niets mis met een leesbril

Ik vind het een fantastische uitvinding. Een opwaardering van het leesritueel. Een hommage aan het boek. Een uitvergroting van het verhaal dat ik lees. Een heldere kijk op die andere wereld. En een houvast in mijn woelige dagorde. Vroeger ging ik zitten en las. Vijf zinnen, dan sprongen mijn gedachten al op een ander thema. Want ... de soep kookte over. De hond wilde buiten. De postbode passeerde. Het nieuws begon. Nu ga ik zitten en ik lees. Wat er in de wereld rondom mij gebeurt, dat zie ik niet meer. Daarvoor heb ik een andere bril nodig.

Voortaan zijn we met zin drieën: mijn boek, mijn leesbril en ik.


Tevreden klanten aan het woord

Onze baseline ligt lekker
De deadline was heel nipt. Toch kregen we alle teksten op tijd.
Je krijgt altijd sterke teksten
De betrouwbare partner die we zochten
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Echt anders dan wij altijd deden
Hun reputatie snelt hen vooruit
Snelheid én kwaliteit als troeven
Efficiënte doe-mailing met schwung
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Geen centimeter ruimte voor fouten
A well-built translation
Met de blik van een buitenstaander
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”
Frisse en vernieuwende schrijfstijl

Wat klanten zeggen

Deze middag 1703 mails gestuurd. Ondertussen hebben er 103 gebruikers ingelogd en reeds 17 een jaarabonnement genomen.
Dankzij ... jouw email. Nogmaals bedankt !

Hendrik Rommens
Herosolutions Webdesign