fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Een grote Mini

Ik vertelde het u al eerder. Als ik als passagier in de auto zit, tuur ik graag naar buiten. Om loeiende koeien en dartelende veulens te spotten. Maar die zijn er niet altijd. En dan kijk ik noodgedwongen naar ... auto's.

Mini vs Maxi

Sinds kort duikt er een nieuwe vierwieler in het straatbeeld op. Een rare. De eerste keer dat ie me opviel? Toen riep ik het metéén uit: "Kijk, een ... grote Mini!" En direct werd duidelijk hoe onnozel 'grote Mini' klonk. En het klonk niet alleen raar, het zag er ook wat vreemd uit. Voor mij mogen Mini's gerust mini blijven. Anders is het geen Mini meer, maar wordt het een Maxi.


Tevreden klanten aan het woord

Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Efficiënte doe-mailing met schwung
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Copywriter met oog voor onze eigenheid
Iedereen zou deze schrijfopleiding moeten volgen
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Hun webteksten maken ons webontwerp nog krachtiger
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Professionalisme is indrukwekkend
Vlotte, commerciële en krachtige teksten
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Teksten om blind op te vertrouwen
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Betrouwbare leverancier om te koesteren
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Wegbereiders van de betere zin
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt

Wat klanten zeggen

We zijn opgetogen over uw tekst. Het is een schot in de roos. En het verwoordt treffend wat we voor ogen hadden. Bedankt daarvoor.

Geert Goovaerts