fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Een glaasje Hanepoot?

Laten we het eens over Zuid-Afrikaanse wijnen hebben. Neen, ik profileer me niet als notoire wijnkenner. En ik heb ook geen culinaire tips over welke druif het beste bij uw gerecht past. Zoals het een goede copywriter betaamt, focus ik me op de naam van de Zuid-Afrikaanse wijn. Want die laat zich - op zijn zachtst gezegd - opmerken.

Koppijnwijn

Wat denkt u bijvoorbeeld van Blijgedacht en Buitenverwachting? Veelbelovende wijnen, niet? Een onverwachte smaak die wondermooie ideeën oproept. Proost!

Anders is het gesteld met Kanonkop. Ik vermijd liever barstende hoofdpijn na een avondje doorzakken. Dus die blijft in de winkelrekken liggen.

Flessen(on)geluk

Sommige Zuid-Afrikaanse wijnen hebben meer te bieden dan alleen maar een lekkere afdronk: het zijn waarzeggers. Terwijl Groot Geluk me een zorgeloze toekomst schenkt, zien mijn dagen er na een slokje Allesverloren heel anders uit. De ideale fles voor onder een Parijse brug ...

Plezier aan tafel

Bij de wereldwijnen duiken nog andere Zuid-Afrikaanse pareltjes op: Hanepoot, Inkspot, Welmoed, Remhoogte en Skoonuitsig. Mij maakt het al lang niet meer uit of ze bij mijn gerechtje passen ... mijn tafelgenoten en ik zullen er alvast smakelijk mee lachen!


Tevreden klanten aan het woord

Tot zeven keer meer respons
Inlevingsvermogen verdient respect
Teksten om blind op te vertrouwen
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
De teksten zijn er boenk op
Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Ze willen het beste voor je
Onze uitnodiging was een groot succes
De 'vloek der kennis' omzeild
De kwaliteit waarop ik had gehoopt
Uitpakken met knappe foldertekst
Authentiek voer voor moderne lezers
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Expert in vervlaamsen
Spot on!
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Efficiënt, makkelijk én snel

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de teksten. Ik vind ze zeer leuk geschreven, het is precies waar we op zoek naar waren.

Xavier Kervyn