fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

De volzin van het leven

Weet u wat ik heb gestudeerd? Filosofie! Ja, lacht u maar eens lekker. Dat is een heuse studierichting. Ik ben een gediplomeerde filosofe. En soms komt dat nog wel eens boven. Dan denk ik vijf betekenislagen te moeten ontwaren in één tekst. En raak ik helemaal de metafysische pedalen kwijt, door een woordje als 'zijn'. Het zijn van de zijnden en zo, u kent dat wel. Maar het grootste probleem? Dat van vele (pseudo)filosofen: een vervelende voorkeur voor laaange zinnen.

Wolzinnen

Gelukkig zijn Wim en Marcel er, als mijn denken dreigt op te wollen. Zij scheren, trimmen, knippen en kappen mijn academische volzinnen. En maken er een normale, menselijke tekst van. Zoals daarnet. Had ik me toch weer een knoert van een zin geschreven. Met dan nog het lelijke 'aangezien' erin. Wims commentaar: "Zeg je ook 'aangezien' tegen je lief?"

Mijn lief

Hm, goed punt. Dat zeg ik inderdaad niet tegen hem. Tenzij ik opzettelijk gewichtig wil doen. Schrappen dus, die handel. Een tip voor alle filosofisch aangelegde zielen: denk aan uw lief als u schrijft. Dat helpt.


Tevreden klanten aan het woord

Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Authentiek voer voor moderne lezers
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Winning team
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Valse noot? Toch mooi lied!
Zó anders dan wat je elders leest!
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Sprookjesachtige samenwerking
Uitpakken met knappe foldertekst
Teksten onder stroom
Empathie, ambacht en succes
Interalu smart ceilings
Wat een verbetering!
Professioneel, prettig, dynamisch
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Schrijvers en blijvers

Wat klanten zeggen

Ik zou zeggen, een echte turbo! Bedankt voor de service!

Karen Baetslé
Cible Communication