fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Creatief met kleur

Ons kantoor staat te huur omdat we naar een groter en nieuwer verhuizen. En iedere sterveling die door de Leopoldstraat wandelt, zal het geweten hebben. Want Wim heeft een 'TE HUUR' afgeprint om aan het raam te hangen. Maar geef toe, zou u opkijken van een zwart-wit blaadje? Neen. Onze boodschap verdient kleur. En daarvoor heb ik gezorgd.

Terug naar mijn kindertijd

Goed, het staat niet in mijn functieomschrijving. En toch heb ik me met een gele fluostift uitgeleefd. Pure nostalgie was het: het moet al jaren geleden zijn dat ik nog eens heb gekleurd. Dat was trouwens ook met een fluostift. Een heel grote vis deed de juf ons inkleuren. En omdat ik liever lui dan moe was, had ik er als enige van de klas eentje waarvan je blind werd als je er te lang naar keek. Maar ik was wél lekker als eerste klaar.  

Kleurige kunst

Het resultaat van mijn recentere kunstwerk? Dat kunt u bewonderen aan ons raam. Merkt u meteen ook dat ik nog altijd niet binnen de lijntjes kan kleuren ...


Tevreden klanten aan het woord

Flexibel, grondig en eerlijk
Meteen op dezelfde golflengte
Our main selling points stood out perfectly
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Drie paar handen leveren vakwerk
Meteen dol op de schrijfstijl
Bij Schrijf.be doen ze wat ze beloven
Betrouwbaar, professioneel én creatief met taal
Storytelling en SEO: ze gaan samen
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Eerdere samenwerking opende deuren
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
A pleasure to work with, from beginning to end
Wil je echt goede teksten?  Dan moet je hier zijn.
Onze 'over ons' gaat niét over ons!
Vlotte maar doordachte werkwijze
English, in other words
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Snel, deskundig en accuraat
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de teksten. Ik vind ze zeer leuk geschreven, het is precies waar we op zoek naar waren.

Xavier Kervyn