Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Google als de dikke diëtist

Kent u SEO? Dat staat voor search engine optimization. Wij doen het elke dag. We verstoppen interessante sleutelwoorden in uw tekst, zodat zoekmachines zoals Google ze gemakkelijk terugvinden. Het leukste daaraan? Dat u het niet eens merkt. Uw webteksten lezen vlot. Het is pas als iemand u op de sleutelwoorden wijst dat ze opvallen. Dát is de kunst van SEO-copywriting.

Overal Schrijf.be

De Schrijf.be-site staat er vol van. Googel maar eens iets dat met schrijven te maken heeft. 'SEO-tekst' bijvoorbeeld, of 'taaltips', 'schrijven' of 'speech'. Wedden dat ergens op die eerste pagina met zoekresultaten een link naar Schrijf.be verschijnt?

Doen ze het zelf wel?

Vandaag viel mijn mond open van verbazing. Ik vulde 'search engine' in op Google en weet u wat ik vond? Yahoo, Bing en Wikipedia, maar geen Google. Geen Google! Dat is een beetje zoals een dikke diëtist, of een rokende dokter, dacht ik bij mezelf. Doodzonde.

Wilt u ook dat Google u vindt? Ik schrijf met plezier uw geoptimaliseerde webteksten. Vraag snel een offerte aan Esther.

Reageer