Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Een Joeyke doen?

Een copywriter? Die moet spelen met taal. Creatief zijn met woorden. Zo gebruik ik in een tekst bijvoorbeeld nooit drie keer 'woning'. Maar ook 'pand', 'huis' en 'gebouw'. Synoniemen vinden, daarop komt het dus aan! En laat mijn ingebouwde woordenschat me even in de steek? Dan is er nog het tekstverwerkingsprogramma 'Word'. Al is het niet altíjd een goed idee om die woordvarianten  over te nemen. Zo zocht ik onlangs een synoniem voor 'lichaam'. Maar 'torso' en 'bast' leken me er nét iets over. Tenzij je natuurlijk een Joeyke wilt doen. Lach even mee.

Reageer