Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Cool, een goed doel!

"Ik ben God niet."

Nee, bedrijfsleider Wim zong geen liedje toen hij die woorden vanmiddag uitsprak op het terras van ons kantoor in Mechelen. Hij bedoelde gewoon: ik ben God niet.

In den beginne schonk Schrijf.be elk jaar een som geld weg aan een goed doel. Aan organisaties waarop de bedrijfsleider dat jaar toevallig zijn oog had laten vallen. Als was hij God de Vader in hoogsteigen persoon. Maar Wim is God niet.

Depositphotos 11770563 l 2015

En toen was er CoolDoel

Vanmiddag werd CoolDoel geboren. Voortaan zet Schrijf.be niet één, maar zés keer per jaar een goed doel in de bloemetjes. Of beter gezegd: een Schrijfbe'er doet dat. Want vanaf nu kiezen wij, de Mechelse Schrijfbe'ren en coördinatoren, om de beurt een organisatie waarbij we ons persoonlijk betrokken voelen. Kleine organisaties van mensen met een groot hart.

En we schenken aan ‘ons’ goede doel behalve geld ook … teksten. Steengoede reclameteksten. Persbericht, webtekst of flyer? De organisatie krijgt de teksten die het vraagt, op kosten van de zaak. En via onze kanalen bereikt ze duizenden extra potentiële schenkers.

Vurige tongen

Uw werktijd schenken aan een goed doel? Het is gemakkelijker dan u denkt. Laat u inspireren door onze vurige tongen en steek zelf de handen uit de mouwen.

Wedden dat zo'n organisatie ook veel baat heeft bij de diensten van úw bedrijf? Dat is cool – voor uw bedrijf en voor uw werknemers.
Keuzestress? Laat u verleiden door óns CoolDoel. Voortaan leest u op onze blog om de twee maanden een bericht over de organisatie waaraan wij ons geld én onze tijd schenken.

Of kies er zelf een. Want wij zijn God niet.

Reageer