fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Van vlees en bloedmooi

vanvleesenbloedmooiDe eenzaamheid van de priemgetallen. De pakkende titel doet me naar het boek grijpen. Ik heb het debuut van de jonge Italiaanse fysicus Paolo Giordano in mijn handen. De achterflap blinkt van de lof.  Een aangrijpend verhaal ... met een volmaakt beheerste schrijfstijl ... dat je in één ruk uitleest. Waarom ben ik op mijn hoede? Copywriters zijn zoals vissers: ze overdrijven soms, maar ze liegen nooit. Ik heb de driehonderdachttien pagina's dus in zesenhalve ruk uitgelezen. Met spijt zag ik het pak bladzijden onder mijn rechterduim snel dunner worden.

Ik smul van La solitudine dei numeri primi. In de Nederlandse vertaling, want ik ken geen Italiaans. Vertalers gooien soms iets op je bord dat smaakt naar geprikte biefstuk: mals, dat wel, maar zonder bloed of pezen. Niets daarvan deze keer. Er is werk gemaakt van de hertaling en dat merk je. Mieke Geuzebroek en Pietha de Voogd, de vertalers van dienst, hebben met de auteur prachtig samengewerkt. Lekker zinritme, levensechte dialogen, intrigerend plot. Bravo, bravissimo!

Je wordt niet echt vrolijk van dit boek. Over het hele verhaal ligt een sluier van tristesse. Die verhult een parel van hedendaagse schrijf- en vertelkunst. Als je maar één boek per jaar leest, kies dan voor dit verhaal. Al lees je er meer dan tien, dan nog moet je ook dit boek verslinden!


Tevreden klanten aan het woord

Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Ik wist wat ik wilde en Schrijf.be bezorgde het mij
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Snelheid én kwaliteit als troeven
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Teksten met aroma!
A pleasure to work with, from beginning to end
Opvangnet geeft gemoedsrust
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Snel én goed
Teksten van de bovenste plank
Georganiseerd, persoonlijk, helder
Echte woordkunstenaars
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
A message that hits home
Wat een verbetering!
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Nooit een letterlijke vertaling!

Wat klanten zeggen

Knap! En daarom ben jij dus de tekstexpert.

Claire Moureau
Adem