fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

The future of publishing

publishingOp vraag van een klant ging ik op zoek naar een 'omkeerbaar gedicht'. Of beter gezegd: iemand die dat kan schrijven. In het Engels. Als voorbeeld stuurde hij me 'Lost Generation' van Jonathan Reed. Een mooie, soms beetje rare tekst die een heel andere betekenis krijgt als je hem achterstevoren leest.

Op zoek naar een schrijver

Iemand vinden die dit schrijft - of wil proberen - bleek niet zo gemakkelijk. Ik verdiepte me in de wondere wereld van de poëzie. Zo probeerde ik via ontelbare links, teksten en filmpjes een schrijver of dichter te vinden die zich aan deze opdracht wil wagen. Helaas - tot vandaag geen geluk.

Gevonden?!

Wat ik wél vond: een tekst die me deed nadenken over mijn eigen (werk)wereld. Getiteld: 'The future of publishing'. Oorspronkelijk geschreven voor een salesconferentie, door werknemers van Dorling Kindersley Books, maar ondertussen een hit op internet. Over de toekomst van uitgeverijen. Of hoe de huidige generatie genoeg heeft van boeken en teksten ... of toch niet? Het hangt er maar van af hoe je het bekijkt!


Tevreden klanten aan het woord

Echte woordkunstenaars
Contentcreatie van a tot z
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Er kon niets beter aan de samenwerking
Dit tekstbureau is een echte verademing
Tien voor thee én voor taal
De tekst past bij mij
Gelukkig met deze contentpartner
Allemaal zotte mensen – gelukkig
Ik ga met een gerust hart slapen
Dynamische taalprofessionals
Jullie advies kwam heel goed van pas!
Schrijf.be is een meedenker
Doet wat het belooft - en vaak meer en sneller
Interalu smart ceilings
Eerdere samenwerking opende deuren
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Onze baseline ligt lekker

Wat klanten zeggen

Ik vind de teksten subliem. Heel sterk en overtuigend, jong en fris. Uitstekend.

Marcel Verdickt