fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Reddingsactie voor schrijvers

Verplicht naar de boekenwinkel

Sprakeloos (Tom Lanoye)
Zomerhuis met zwembad (Herman Koch)
Godenslaap (Erwin Mortier)

Drie boeken van Vlaamse en Nederlandse auteurs die u van mij moet kopen. Inderdaad, verplicht! Omdat ik het goed met u voor heb - want het zijn stuk voor stuk literaire parels. En omdat ik het goed meen met de schrijvers zelf. Want zij hebben het moeilijk om rond te komen: amper een op vijf kan leven van zijn pen. Té weinig, vind ik als boekenliefhebber. Straks is er niemand meer om mijn boekenplanken te vullen.

Minder bekende pareltjes

Ik hoor u al tegenpruttelen: Lanoye, Koch en Mortier ... die mogen toch niet klagen? Hun boeken voeren de verkoopslijsten aan. Daarom besluit ik met een lijstje minder bekende auteurs. Steek hen dan een hart onder de riem. U krijgt er heel wat leesplezier voor in ruil - beloofd!

Zeewater is zout (Simone Lenaerts)
Novembermeisjes (Vincent Overeem)
Het geluk van jonge vaders (Toon Van Mierlo)


Tevreden klanten aan het woord

Verkoopbrief was schot in de roos
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Fantastisch werk, en snél
A message that hits home
Goed meegedacht, goed neergeschreven
Trainees verguld met de hands-on workshop
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden
Engels, met andere woorden
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Er kon niets beter aan de samenwerking
Wat een verbetering!
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Uitstekende partner voor elke taalklus
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Kruidige webteksten doen watertanden
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline

Wat klanten zeggen

Ik was echt zeer aangenaam verrast, en ga meer van jullie diensten gebruikmaken!

Bart Gobbens
Zizza