fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Max en de maximonsters

Zondagnamiddag in de bioscoop: ik, onderuitgezakt in een comfortabele zetel, mijn verstand op nul, mijn ogen al halfdicht. Mijn jongste dochter heeft me meegetroond naar 'Where the wild things are', een film geregisseerd door Spike Jonze. Ik heb geen idee waarover de film gaat, maar ben al lang blij met het vooruitzicht op een luie zondagnamiddag om mijn kater te verzachten.

Boekenflashback

De film begint, over een jongetje dat ruzie heeft met zijn mama. Een jongetje van negen, met veel fantasie. Hee, ik ken dat verhaal! Dat jongetje is Max, van 'Max en de maximonsters', een van mijn favoriete kinderboeken, verteld en getekend door Maurice Sendak. Hoewel het boek maar tien zinnen lang is, wordt het beschouwd als een klassieker van formaat. Ook hier ten huize van. Ik las het duizenden keer voor aan mijn kinderen. En leefde elke keer mee met het eenzame jongetje Max en de ontroerende naïviteit van de maximonsters.

Beter dan het boek?

Wat een verrassing, deze prachtige film. Mijn kater ben ik helemaal vergeten. Ik verlaat de cinemazaal met tranen in mijn ogen, tussen een hoop joelende kinderen en een dochter die me meewarig aankijkt. Maar mijn zondag kan niet meer stuk. Leve koning Max! Leve de maximonsters!


Tevreden klanten aan het woord

Heel herkenbaar voor onze klanten
Ik wist meteen waar ik moest zijn
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Teksten onder stroom
Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Uitstekende partner voor elke taalklus
English, in other words
Ze trappen niet in de val om moeilijk jargon te gebruiken
Geen discountfirma − gelukkig maar
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Wegbereiders van de betere zin
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Zot zeg hoeveel beter die tekst wordt!
Frisse en vernieuwende schrijfstijl
De teksten zijn er boenk op
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de copy. Ziet er prima uit! Geen opmerkingen van mijn kant.

Stijn Dom