fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Boekje vol boeken

boekje vol boekenTrouwe bloglezers kennen mijn passie voor boekjes. Ik heb intussen al een indrukboekje en een blunderboekje. Om nog maar te zwijgen over mijn talrijke dagboeken. Lange tijd had ik ook een boekenboekje, een klein spiraalschrift met ruitjes. Daarin stonden alle boeken die ik had gelezen netjes genoteerd op 'Mijn boekenplank'. Met naam en toenaam, soms met een korte recensie.

Mijn boekenboekje vergezelde me overal: in de les, op bezoek, naar 't café ... Handig, want er was wel altijd iemand die van een goed boek weet had. En dat noteerde ik dan plichtsgetrouw op mijn verlanglijstje.

Ik was niet de enige met een boekenboekje: mijn vriendinnen hadden er ook een. En zo af en toe wisselden we onze boekjes uit. Een simpel, maar doeltreffend netwerk uit het pre-computertijdperk. Een voorloper ook van de huidige sociale netwerken en de cultuur of dictatuur van het delen.

Mijn boekenboekje heeft de digitale revolutie niet overleefd. Jammer. Maar het kon niet op tegen de efficiency van een boekenwebsite.  Sinds kort vindt u mij op boek.be, de vakvereniging van het Vlaamse boekenvak.

Boek.be liet zich voor zijn website inspireren door mijn boekenboekje, zo lijkt het wel. Er is ook een verlanglijstje en een boekenplank. En alle boeken uit de catalogus krijgen een korte recensie. Het leukst van al vind ik de uitwisseling van elkaars boekenplank. En de rechtstreekse link naar Facebook of andere sociale netwerken. Zo weet meteen heel mijn wereld welk boek ik wil lezen, al heb gelezen of nog moet lezen.

Doet u ook mee? Hoe meer zielen, hoe meer ... boeken!


Tevreden klanten aan het woord

Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Volbloed taalkunstenaars
Ze wisten meteen wat ik wilde
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Topteksten, hoedje af
Missie en visie? Roep er een buitenstaander bij
Superlatieven schieten tekort
Net wat een start-up nodig heeft
Verkoopbrief was schot in de roos
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Tien voor thee én voor taal
Expert in vervlaamsen
Sodexo en Schrijf.be: een klinkend partnerschap
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Echt anders dan wij altijd deden
Een baken van kwaliteit
Ik bestelde te laat, en toch was mijn tekst op tijd klaar!
Teksten onder stroom
Frisse en vernieuwende schrijfstijl
Die mannen weten wat ze doen!

Wat klanten zeggen

Dank. Een prachtig verhaal!
Mijn eerste indruk is : “te mooi om waar te zijn”. :-)

Christian Luyten
manroland