fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Beter dan seks!

beterdanseksIk sta voor mijn boekenkast, op zoek naar een goed boek. Volvo vrachtwagens van Erlend Loe? De flaptekst belooft me een hilarische roman over lijsters, zeemansknopen, hasj, hamburgers, Volvo-vrachtwagens en de Noor Doppler. Die trekt met zijn eland oostwaarts en komt in Noorwegen terecht. De leraar van Bart Koubaa ligt ook leesklaar. Niet echt een boek om de vakantie mee te beginnen ... De kip die over de soep vloog trekt mijn aandacht. Deze verhalenbundel van Frans Pointl kreeg ik cadeau, toen we het nieuwe kippenhok inwijdden. Of begin ik alvast in de nieuwe Zafón, Het spel van de engel? Het boek ligt klaar om mee te nemen op reis. Katteoog van Margaret Atwood heb ik ook nog niet gelezen. Kan niet slecht zijn - Atwood valt nooit tegen.

Maar dan valt mijn oog op Lelieblank, scharlakenrood, een turf van bijna 1000 dicht bedrukte bladzijden van Michel Faber. "Een meesterwerk", jubelde mijn dochter, nadat ze het boek in amper vijf dagen had uitgelezen. "Dickens zonder schroom, De Quincunx met ballen, Eco met emotionele intelligentie", recenseert Humo.
Maar het doorslaggevende argument lees ik op de achterflap: "Beter dan seks".


Tevreden klanten aan het woord

Menselijk, constructief en no-nonsense
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Contentcreatie van a tot z
Allroundtekstatleten
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Geen blindelingse eindredactie
Wat een verbetering!
Ik wilde er geen letter aan veranderen
Drie paar handen leveren vakwerk
Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
De webtekst lokt zoekrobotten
De teksten zijn er boenk op
Klassieke bank gaat voor sprankelende aanpak
Meteen dol op de schrijfstijl
Efficiënt, makkelijk én snel
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Om van te smullen
Samen tot unieke communicatiestijl komen
Wegbereiders van de betere zin

Wat klanten zeggen

Het is echt een plezier om zo'n tekst te lezen. Hij is heerlijk geschreven en nodigt uit om tot het einde door te gaan als lezer.

Pieter Celis
Celior Consulting