Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Bauke ontdekt de wereld

Mijn dochter is nog net geen drie: hét moment om de wereld en al zijn gekke eigenschappen te ontdekken. Neem nu de mensen die erop rondlopen. Doen ze precies alsof zij begrijpen hoe de zaken in elkaar zitten. Daarbij durft Bauke haar vraagtekens te plaatsen. Hoe? Door pienter bedachte theorieën te lanceren en af te wachten hoe de mensheid die stellingen beantwoordt.

Sokken uit


De laatste hypothese borrelde bij haar op na een relatief lange nazomerwandeling. Ze had flink meegestapt en liet zich daarom uitgeteld op de zetel vallen. Tijdens een laatste krachtinspanning hief ze haar voeten op en vroeg me: "Mag ik schoentjes uitdoen, alstublieft?"

We waren eigenlijk van plan om nog ergens wat te gaan eten. Dus stelde ik voor om ze nog even aan te houden. Maar dat was buiten Bauke gerekend: "Schoentjes uit! Nu! En sokken ook." Zo vastberaden: ik wilde wel eens weten waarom nu ook die sokken per se uitmoesten. Bauke: "Omdat mijn voetjes helemaal nat zijn, want mijn sokken zweten."

Tja, wie ben ik om die logisch opgebouwde stelling omver te halen ...

PS Met een vers paar sokken was het probleem volgens Bauke opgelost: "De nieuwe sokken hebben de hele tijd in de kast geslapen. Die zijn niet moe. En zweten dus niet."


Lees ook

Wat klanten zeggen

Bedankt voor de snelle service.

Stijn Paredis