fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Aantrekkelijke gedrochten

Vrouwen zonder poriën en mannen met hagelwitte tanden die licht geven in het donker. Ruikt naar reclame: waar mensen goddelijker zijn dan de engelen in hoogsteigen persoon. Door een frats van onze hypothalamus worden we aangetrokken door onbereikbare perfectie. Zijn schoonheidsfoutjes niet veel leuker? 

Inglorious fruits and vegetables

Vergeet even die menselijke modellen. We schakelen over naar groenten en fruit. Ook daar spreken de mooiste vormen en maten u intuïtief het meest aan. Afwijkende species belanden meestal zelfs regelrecht in de afvalcontainer van onze veeleisende voedingsindustrie ...

Totdat de Franse supermarktketen Intermarché juist deze kneusjes begon aan te prijzen. Les fruits et légumes moches of (in het Engels) the inglorious fruits and vegetablesDe misbaksels van Moeder Natuur als helden herrezen: de Lelijke Wortel, de Belachelijke Aardappel, de Misvormde Aubergine, ... Geniaal!! En in een mum van tijd uitverkocht. 30 procent korting, en het is de smaak die telt, toch?

 

Misvormd fruit en rare groenten

(door reclamebureau Marcel)

Inglorious copywriters

En toen dacht ik: misschien werkt dat met copywriters even goed? Het is de tekst die telt, toch? 

Dus neem ik even de proef op de som. Voor hoeveel procent korting overweegt u om de (bijna perfecte) Schrijfbe'ren om te ruilen voor de volgende gedrochten?

 

Lachwekkende Lise 

Lachwekkende Lise

Jammerlijke Judith

Jammerlijke Judith

Monsterlijke Marlies

Monsterlijke Marlies

 

Laat het ons hieronder weten!

 

PS Jezelf inglorious maken? Dat kan!